Individueel advies en verkoop ...met in achtname van desinfectie maatregelen .

 

Je kan ook bestellen via e-mail ... en een koerierdienst zal zorgen dat je bestelling bij je thuis komt.

 

 

Ervaring en vakmanschap telt !!!

 

Door mijn jarenlange beoefening van atletiek en wandelen heb ik heel wat ervaring opgebouwd ... en uit deze hobby heb ik in 1990 besloten om te starten met een sportspeciaalzaak, door een sporter voor sporters.

 

Belangrijk is het welzijn en comfort bij het sporten, want daar wordt je alleen maar beter van ... dus, de kwaliteit van de sportmaterialen is de belangrijkste basis ... en resulteert ook in duurzaamheid.

 

Om me een objectief beeld te vormen, ga ik naar verschillende internationale beurzen, waar ik de fabrikanten kan uitkiezen en ontmoeten

... en dit geeft verrassende resultaten.

Dit zijn meestal familiebedrijven, mensen met dezelfde instelling als ik ... kwaliteit leveren aan een goede prijs ... ten dienste van de gebruiker.

 

Deze manier van werken gaat moeizamer, want deze merken hebben minder naambekendheid, doch geven mij en de gebruiker heel wat meer waar voor zijn geld ... ook de service is meestal beter, want de verkopers zijn allemaal mensen die rechtstreeks betrokken zijn.

 

Wij zijn geen van allen multinationals, maar doen onze job met voldoening en plezier ... en dat merken onze klanten.

 

Voor de winkel werken wij op afspraak, zodat we de klant individueel kunnen helpen en zijn persoonlijke voetproblemen privaat blijven.

Tevens vermijden we wachttijden en ben je zeker van het beste persoonlijk advies. 

 

Even kennismaken?

Je kan ons zien op de wandelstanden, zie kalender in Agenda van deze webshop... of maak gewoon een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.

 

Tot dan,

 

Je RJS Team

 

Gaston en Marleen